banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Şanlıurfalı Gençlerden Örnek Olacak Hareket

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Gençlik Meclisi yaptığı etkinlikte gönüllerde taht kurdu. 
Gençlik Meclisi Başkanı Musa Polat ve yönetimi ile beraber Harran Üniversitesi Hastanesi'nde tedavileri devam eden ve "Siz Hep Gülümseyin Çocuklar" sloganı ile lösemili çocuklara sürpriz ziyarette bulundular.

Hastanede tedavileri devam eden lösemili çocukları ziyaret eden Gençlik Meclisi burada çocukları ziyaret ederek hem hastane yönetiminden tedaviler hakkında bilgi alış verişinde bulundular hem de çocuklara  sürpriz hediyeler verdiler.

Tedavi sürecinin en önemli faktörünün mutluluk ve moral olduğunu söyleyen Gençlik Meclisi Başkanı Musa Polat; "Siz hep gülümseyin çocuklar" sloganı ile Harran Üniversitesi Hastanesinde tedavileri süren lösemi hastası minik kahramanlarımızı Gençlik Meclisi olarak ziyarete gittik.
Tedavi sürecinin en önemli faktörünün mutluluk ve moral olduğunu hatırlatmak isteriz.Bir tebessüm oluşturabilmek dünyalara bedel" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.