banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa’daki Bakkallara Teknokentte E-Ticaret Eğitimi


Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Şanlıurfa Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletici A.Ş.(Teknokent), Harran Üniversitesi Proje Destek Ofisi ve Şanlıurfa Bakkallar Odası Başkanlığı işbirliğiyle küçük esnafa yönelik Teknokent’te düzenlenen E-Ticaret eğitim programı ile Şanlıurfa Bakkallarının geleceğe daha güvenle bakmaları sağlandı.
Moderatörlüğünü Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün yaptığı programa konuşmacı olarak Doç. Dr. Gencay Sarıışık, Yrd. Doç.Dr. Hasan Türkal ve Abdurrahman Ataş katıldı.
Süpermarketler karşında her gün erimekte olan bakkal üyelerimizin mesleki becerilerini arttırmak amacıyla böyle bir eğitim programı düzenlediklerini söyleyen Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, “Bu Eğitim programıyla esnafımıza süpermarketler karşısında mücadele edebilme yeteneğini kazandırmak, üyelerimizi ayakta tutarak çağdaş bakkallar yetiştirmek istedik. E-Ticaret hakkında esnafımıza bilgi vermek amacıyla teknokentte düzenlenen konferansa desteklerinden dolayı rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Taşaltın başta olmak üzere Teknokent müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün’e ve eğitim veren tüm akademisyenlerimize, yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harrani 6 yıl önce

HAYIRLI HAFTALAR KIYMETLİ KARDEŞLERİM, Ayet ve hadislerle hayat dersleri serimize devam ediyoruz.

DERS-5 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Eğer (borçlu) darlık içinde ise, bir kolaylığa çıkıncaya kadar ona mühlet vermek (gerekir). Eğer (gerçekleri) anlarsanız bunu sadakaya (veya zekâta) saymak sizin için daha hayırlıdır.” (Bakara, 280)

Kim bir borçluya mühlet verirse, her gün için bir sadaka sevâbı kazanır. Kim onun borcunu vâdesi geldikten sonra tehir ederse, tehir ettiği müddetçe, her geçen gün (alacağı mal kadar) sadaka yazılır.” (İbn-i Mâce, Sadakât, 14)