banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Urfa Kart günde kaç yolcu taşımaktadır?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde Yer alan BELSAN AŞ bünyesinde faliyet gösteren "Urfa kartlı" toplu taşıma araçlarında Büyükşehir belediyesi  günlük 190 bin yolcu taşınmaktadır.

yaş ortalaması 3,9  olan Şanlıurfa Toplu taşıması araçları filolarını günde 190 bin yolcu taşırken bu verilere özel halk otobüsleri verileri dahil değildir.

bilindiği gibi Şanlıurfa Özel halk oyobüsleri hala "urfa kart" olarak bilinen sisteme geçmedi. Özel otobüsler yolcularını nakit para ile taşımaktadır.

2015 YILINDA 43 MİLYONLUK YATIRIM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde Yer alan BELSAN AŞ 2015 verilerine göre toplu taşımaya 43 milyon (eski para ile 43 trilyon) para harcadı.  Belediye tolu taşıma yatırmını 2016 yılında yeni toplu taşıma merkezleri ve yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor.

HER ARABADA 2 KAMERA VAR

BELSAN araçlarına ait toplu taşıma araçlarında yolcuların güvenliğini sağlamak için kamera sistemi vardır. her araç iki adet kamera ilie izlenmektedir. 

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.