banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa’da Sosyal Medya Operasyonu: 14 Gözaltı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde sabaha doğru polis ekiplerinin eş zamanlı olarak yaptığı operasyonlarda Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) belediye meclis üyesi adayları G. Ü. ve H.O. ile HDP yönetici ve üyeleri olan E. T., A.E., E. T., H. E., N. E.’in aralarında olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

SİVEREK’TE EN AZ 3 GÖZALTI

Yine Siverek ilçesinde de sabah saatlerinde çok sayıda adrese polis ekiplerinin baskın yaptığı, baskınlarda en az 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Bazı adreslerde aranan şahısların olmadığı, bu sebeple gözaltına alınmadığı belirtilirken, gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.

Viranşehir ve Siverek ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilecek.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.