banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Darbe girşiminin 25’inci Gecesinde Urfalılar Meydanlardaydı

 

Haliliye Belediyesinin ev sahipliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen demokrasi nöbetinin 25’inci gecesi, seccadeni al gel programıyla başladı. Yatsı namazı birlikte eda edildikten sonra, milletin birliği ve beraberliği için yapılan dualara hep birlikte ‘amin’ denildi. Program, Grup Dede Osman’ın ilahi konseriyle sürdürdü. Alanı dolduran binlerce kişi, yaklaşık bir saat süren ilahi konserini dinledi. Konserin ardından ise Başkan Fevzi Demirkol, sahneye çıkarak meydanlardaki halka seslendi.

Şanlı direnişteki sadaların (seslerin) tüm dünyayı sardığını anlatan Başkan Demirkol, “Bu şanlı direniş sayesinde ve ezanlardan, tekbirlerden, salalarda doğan sadalar bütün dünyayı sardı. Pensilvanya’da o sadayı duydu ve yedi düvel bu sadayı duydu. Allah sizlerden razı olsun. Allah ezanımızı, bayrağımızın gönderde kalmasını, Kuran’ımızın hakimiyetini daim eylesin. Allah sizin neslinizi daim eylesin. Pensilvanya sizin sadanızdan artık yerin altına girecek. Sizin bu sadanız onları yerin altına indirecek” dedi.

Başkan Demirkol’un konuşmasının ardından Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu sahne aldı. Gecede mehter marşından parçalar seslendiren koro, dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Öte yandan nöbetin 25’inci gecesinde Haliliye Belediyesi tarafından alanda toplananlara yemek, su ve çay ikramında da bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.