banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Şanlıurfa'da feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı VİDEO

Şanlıurfa Gaziantep otobanında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç refüje çarptı; 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Kaza saat: 13.00 sularında ŞanlıurfaGaziantep otoban yolunun 8. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Hıdır Boyat yönetimdeki 21 KC 027 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi takla atarak yol ortasındaki refüjlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle hasar gören araçta Hıdır Boyat ve ismi öğrenilmeyen bir kişi sıkıştı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi, itfaiye ve polis intikal etti, Hıdır Boyat Ambulansla Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırıldı. Araçta sıkışan Aziz Öner itfaiye’nin yarım saat çalışması sonucu sıkıştığı araçtan çıkarıldı olay yerine sağlık ekiplerin yaptıkları tüm müdahaleye rağmen kurulmayarak öldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.