banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Şanlıurfa'da eroincilere darbe; 7 tutuklama

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi tarafından "Uyuşturucu Sokak Çetelerine" karşı yürütülen bu soruşturma kapsamında esrar, eroin, kaçak cep telefonu ele geçirilirken, 7 kişi tutuklandı.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi tarafından  "Uyuşturucu Sokak Çetelerine" karşı yürütülen bu soruşturma kapsamında 22 ayrı yakalamada  34 şüpheli şahıs, 302,9 gram eroin ve 19 gram esrar maddesi ile yakalanmıştır. Bizzat uyuşturucu sattığı delillendirmek suretiyle ortaya konan 7 şahıs tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir. bahse konu uyuşturucu sokak çetesinin tam olarak deşifre edilmesi ve faaliyetlerinin sonlandırılması amacıyla 13 ayrı hedefe operasyon yapılması kararı alınmıştır.
Şanlıurfa Merkezde 6 , 3’u Suruç ilçesinde olmak üzere 9 hedef şahıs gözaltına alınmış, alınan arama kararına istinaden yapılan aramalarda;
-Satışa hazır 10'luk desteler halinde 100 paket (40 gram) eroin maddesi,
-Paketlenmek üzere bekletilen 27,74 gram eroin ve 651 gram esrar maddesi,
-Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen toplam 17.710 TL para,

 

-48 adet gümrük kaçağı cep telefonu suç unsuru olarak ele geçirilmiştir" denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.