banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Urfalılar bu kokudan ne zaman kurtulacak?

Şanlıurfa'da bir zamanlar kanalizasyon suyunun aktığı yer olan ve Ahmet Bahçivan zamanında üstü örtülen Karakoyun deresi pis kokudan geçilmiyor. içerisinde temiz su akıtılması vaatleri havada kalan Karakoyun deresi adeta çöplük haline geldi.


Yıllardır yaydığı hastalık ve konunun yanında çirkin bir görünüme de neden olan Karakoyun Deresi geçtiği mahallelerde vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Özellikle üzerinin açık olduğu alanlarda etrafa kötü koku yayan dere vatandaşları çileden çıkarıyor.

Kamberiye Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlardan Hidayet Dinçoğlu, “Özellikle gece saatlerinde pencerelerimizi açmaya korkuyoruz. Çok kötü kokuyor. Yetkililerimizden özellikle ricamız burayı biraz temizlenmesidir. Etrafa koku yaymanın yanında hastalık da yayıyor. Havalar ısındıkça sivri sinekler de artıyor” dedi.

Kaynak: olay gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.