banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Şanlıurfa zabıtasından örnek davranış

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri  merkez Haliliye İlçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’ndeki Toplama merkezi yakınlarında denetim yaptıkları esnada yerde bir cüzdan buldu. Zabıta ekipleri içeresinde bir kimlik, banka kartları ile bir miktar para olan cüzdanın  sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. Uzun uğraşın ardından cüzdan sahibi Abdülhakim Alban’a ulaşan Zabıta ekipleri yolda buldukları cüzdanı sahibine teslim etti.

Kaybettiği cüzdanına Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin sayesinde kavuşan Abdülhakim Alban zabıta ekiplerine teşekkür ederek”  Farkında olmadan cüzdanımı düşürmüşüm. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri bana ulaşarak cüzdanımın bulduklarını söylediler. Daha sonra cüzdanımı getirip bana teslim ettiler. Zabıta ekiplerinin isteği üzerine cüzdanımı kontrol ettiğimde her hangi bir eksiklik olmadığını gördüm. Kaybettiğim cüzdanımı bularak bana getirip teslim eden Zabıtalara teşekkür ediyorum” dedi(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.