banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa Zabıta Operasyonu: 7 bin adet patlayıcı maddeye el konuldu

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kurban Bayramında denetimlerini sürdürerek 7 bin adet patlayıcı, maytap ve parlayıcı maddeyi toplayarak lisanssız satış yapan işyerleri hakkında yasal işlem başlattı.

Kurban Bayramı dolayısıyla denetimlerini arttırarak vatandaşların Kurban Bayramını rahat bir şekilde yaşamalarını sağlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Şanlıurfa'nın bir çok noktasında lisansız bir şekilde maytap, patlayıcı maddeler ve parlayıcı madde satış yapan bir çok iş yerinde denetimler gerçekleştirdi.

Çocukların yaralanmaları pahasına satın aldığı 7 bin adet patlayıcı maddeye el koyan Zabıta ekipleri, çocuklara yaşayacakları yaralanmaları anlatarak satın almamasını istedi. Toplanılan patlayıcı maddeleri imha etmek üzere toplayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, lisansız satış yapan iş yerlerine tebligat bildirerek yasal işlem başlattı.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaZabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.