banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Şanlıurfa Yeşilay'dan Doğa Yürüyüşü

 
Karaköprü mesire alanında başlayan Doğa Yürüyüşü Atatürk Ormanı'nda sonlandı. Program öncesinde katılımcılar arasında drama ile tanışma gerçekleştirildi.  Yürüyüşle ilgili kurallar anlatıldı. Programa Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Gençlik Komisyon Başkanı Abdurrezzak Çiftçi,  Gençlik Komisyon Üyeleri ile  Ufuk Koleji Öğretmen ve Öğrencileri katıldı. 
Yürüyüşten sonra ateşten közleme, drama ile çeşitli oyunlar, kahvaltı, spor gibi aktivitelerin yanında zararlı alışkanlıklarla ilgili atölye çalışması da yapıldı. Gruplara ayrılan öğrenciler skeçler şeklinde zararlı alışkanlıklar ve kurtuluş yollarını ile ilgili oyunlar sergilediler. 
Programla ilgili bir açıklama yapan Şube Başkanı Muharrem Çelik programa destek veren Şube Gençlik Komisyonu Başkanı ve Üyelerine, Ufuk Koleji Sahiplerine Öğretmenlerine ve katılan Öğrencilere teşekkür etti. 
Çelik, amacımız özellikle de koronavirüs sürecinde olduğumuz bu günlerde  kapalı alandan çıkarak doğanın içinde nefes almak, doğa ile başbaşa olmak, temiz hava ve spor yapmaktır, dedi.  
Ufuk Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Erdem de bu etkinlikten kendilerini dahil ettiği için Yeşilay Şanlıurfa Şubesine ve Ufuk Koleji sahiplerine teşekkür ederek, amacımız öğrencilerimize güzel aktiviteler yapmaktır, dedi. 
Gençlik Komisyonu Başkanlığı Abdurrezzak Çiftçi, gençler için çalıştıklarını, gençlere yönelik gençlerin duygu ve düşüncelerine cevap verecek aktiviteler planladıklarını söyleyerek bundan sonra daha da kapsamlı, güzel çalışmalar sergileneceğini söyleyip, kendilerine fırsat tanıyan Yeşilay Şube Yönetimine,  Başkanına ve  katılımcılara teşekkür etti. 
Doğa yürüyüşünün sonunda Şube Başkanı Muharrem Çelik katılımcılara Yeşilay'ın ürünlerini hediye etti. Katılan herkes tekrarını istiyoruz şeklinde dileklerini dile getirdiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.