banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Viranşehir'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa-Viranşehir Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Şanlıurfa-Viranşehir Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Viranşehir'den Şanlıurfa istikametine doğru gitmekte olan 63 ED 494 plakalı otomobil ile aynı istikamete doğru giden 63 EZ 037 plakalı TIR'la çarpıştı.

Çarpışma sonucu otomobilde bulunan Ömer Atmaca olay yerinde hayatını kaybederken, aynı arabada bulunan Hatice, Fikrîye, Yusuf, Ömer, İlknur ve Rukiye Atmaca yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ismi öğrenilemeyen bir bayanın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazadan dolayı kapanan karayolu, kaza yapan araçların yoldan çekilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Haber: www.balikligol.com 
Görüntüler: Fethi Güzelses

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaViranşehirKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.