banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa'da 4 bin polis 4 bin 500 jandarma görev yapıyor (GÜNCELLENDİ)

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, eşi Ayşe Küçük ile birlikte geldiği Rasime Polat İlköğretim Okulunda oyunu kullandı. Rasime Polat İlköğretim Okuluna saat 10.30 sıralarında gelen Küçük, Okul girişinde vatandaşları selamladı.

Daha sonra oyunu kullanacağı 2086 nolu sandığın başına giden Küçük, burada eşiyle ile birlikte oyunu kullandı.

Daha sonra çıkışta gazetecilere açıklama yapan Küçük, halkın oylarını güvenli ve huzurlu bir şekilde kullanmasının önemli olduğunu söyledi.

Şu ana kadar herhangi bir olayın yaşanmadığını belirten Küçük, Şanlıurfa’da alınan tedbirleri şöyle anlattı: “ İlimizde toplam 4 bin polis 4 bin 500 jandarma görev yapıyor. Kırsal bölgelerde jandarma personeli şehir merkezlerinde ise polis personeli görevini yapıyor. Bunun dışında gezici güvenlik ekipleri dediğimiz Jandarma Özel Harekât Timleri (JÖH) var. Şehrimizde gayet huzurlu bir ortam var ama biz tedbir olsun diye bu özel birlikleri arazide bulunduruyoruz. Seçimler memleketimize hayırlar getirsin.”

Açıklamanın ardından halkın sorunlarını dinleyen Vali Küçük, okuldan ayrıldı.

Siverek’te oy verme işlemleri devam ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 26. dönem milletvekillerini belirlemek için yapılan milletvekili genel seçimleri için oy kullanma işlemleri 07.00'den itibaren başladı. Siverek’te 123 bin 951 seçmen 474 sandıkta oy kullanacak.

Oy kullanımı için sabah saat 07.00’den itibaren oy kullanacakları okullara gelen seçmenler isimlerinin yazılı olduğu sandığa giderek sıra ile oy kullandı. Oy kullanma işleminde hamileler, hastalar, yaşlılar ve engeli olan bireyler bekletilmeden oylarını vermeleri sağlandı.

Siverek’te oy verme işlemleri saat 16.00 itibari ile sona erecek.

Siverek’te güvenlik tedbirler artırıldı

Polis Siverek Adliyesi önünde yoğun güvenlikleri alarak Adliye çevresini güvenlik çiti ile kapattı. Polisin, Siverek’teki elektrik kesintilerine karşı da TEİAŞ önünde önlem aldığı gözlendi.

Hamamören köyünde Kavga: 1 yaralı

Siverek’e 10 kilometre uzaklıkta bulunan Hamamören köyünde oy kullanımı sırasında çıkan kavgada ise 1 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Viranşehirliler erken saatlerde sandıklara gitti

Viranşehir ilçesinde seçmenler, sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanmak için sandığa gitmeye başladı.

Oylarını kullanan Viranşehirliler seçimin Türkiye’ye ve Viranşehir’e hayırlar getirmesini dileyerek sükûnet içerisinde bir seçim dileğinde bulundular

Seçimin sakin geçtiği Viranşehir’de sıkı güvenlik tedbirlerinin alındığı da gözlemlendi.

Hilvan’da seçimler sakin bir ortamda geçiyor

Hilvan’da 23 bin 342 seçmen sabah saatlerinden itibaren 110 sandıkta oy kullanmaya başladı.

Seçimin sakin geçtiği görülen Hilvan’da halk, 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.   (Osman Gülebak, Ramazan Casuk, Sabri Acet, Ramazan Şefkatlı - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.