banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Milletvekili Cevheri flaş Van saldırısı açıklaması

 

Cevheri: Ciddi anlamda yaralılar var Şanlıurfa Valiliği, Kurban bayramı münasebetiyle Valilik binasında bayramlaşma programı düzenledi. Birçok bürokratın katıldığı bayramlaşma programı saat 14.00'te başladı.

Programa Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Çetinkaya, Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan vekili İsa Kizildemir, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, askeri yetkililer ve STK temsilcileri katıldı.

Misafirleri, izinli olduğu için bayramlaşma programına katılamayan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın yerine Vali yardımcısı Yusuf Ziya Çetinkaya karşıladı. Daha sonra misafirlere şeker ve çikolata ikram edildi.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali yardımcısı Yusuf Ziya Çetinkaya, bayramın tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini temenni etti. Vali Yardımcısı Çetinkaya’nın ardından bayram değerlendirmesinde bulunan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Van’da yaşanan olaydan buruk bir bayram yaşadıklarını söyledi.

Cevheri: Ciddi anlamda yaralılar var Van’da yaşanan saldırıda ciddi anlamda yaralıların olduğunu belirten Cevheri, şöyle devam etti: “Umarım şehit sayımız fazla olmaz çünkü ciddi manada yaralılarımız var. Terör örgütü bu şekilde can almaya devam ettikçe toplumdaki karşılığını kaybedecektir. Zaten ciddi manada bir taban kayması meydana geldi. Ama temennimiz bu kardeş kanının dökülmesinin sona ermesi, barış ve kardeşliğin yeşermesidir. Bu bizin arzu ve duamızdır. Bu vesileyle Şanlıurfalıların ve tüm Müslümanların bayramını tebrik ediyorum.”

Program daha sonra İl Jandarma Komutanlığında Jandarma Erleriyle Bayramlaşma, İl Emniyet Müdürlüğünde Nöbetteki Polislerle Bayramlaşma ve Çocuk Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvasını Ziyaret ve Çocuklar ile Bayramlaşma ile devam etti. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.