banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfalılar Vali Küçük'ü Bursaya uğurladılar

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü Gap Havaalanında uğurlamaya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan kuş, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, Şanlıurfaspor taraftarları ve Şanlıurfalı vatandaşlar geldi.

Kendisini uğurlamaya gelen Şanlıurfaspor taraftarlarının coşkusu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Vali İzzettin Küçük; yapılan tezahüratlar için teşekkür etti. Şanlıurfaspor'a Bursa'dan da destek vermeye devam edeceğini kaydeden Vali İzzettin Küçük; önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor'un süper lige çıkması için elinden gelen desteği vereceğini yineledi.

Şanlıurfa'dan ayrılmadan önce son kez Şanlıurfalılara seslenen Vali İzzettin Küçük: "Hüzün duyuyorum elbette, böyle muhteşem bir şehirden ayrılmaktan ama Şanlıurfalıların sevgisi ve duasını alarak gittiğimden dolayı da çok mutluyum. buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. bu şehir inşallah çok gelişecek, yükselecek ve müreffeh olacak. Bütün Şanlıurfalılara en derin hürmetlerimi arz ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük daha sonra kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşarak eşi Ayişe Küçük'le birlikte Şanlıurfa'dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.