banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Vali İzzettin Küçük Şehit Ailelerini Ziyaret Etti



Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

İlk olarak Hakkari’de şehit olan polis memuru Abdülkadir Oğuz’un ailesini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; şehidin babası Şevket Oğuz’a her zaman yanlarında olacakları sözünü verdi. Şehidin annesi Hatice Oğuz’a da çiçek takdim eden Vali İzzettin Küçük; ailenin acısını paylaştıklarını dile getirdi.


Şehit Abdülkadir Oğuz’un baba evini ziyaretin ardından 2007 yılında Erzincan’da şehit düşen polis memuru Mehmet Arslan’ın evini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; daha sonra 1994 yılında Mardin’de görevi sırasında şehit edilen öğretmen Mehmet Zeki Ödük’ün ailesini ziyaret etti. Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu kaydeden Vali İzzettin Küçük; devlet ve millet olarak bu emanete sahip çıkacaklarını belirtti.


Ziyaretleri sırasında Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Levent Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.