banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Vali Küçük'ten Süleyman Şah Türbesine ziyaret

22 Şubat 2015 gecesi düzenlenen operasyonla Türkiye’ye getirilen, ardından da Suriye Eşmesinde yapımı tamamlanan yeni yere nakledilen Süleyman Şah Türbesini ziyaretinde Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek de eşlik etti.

İlk olarak türbede görevli askerlerle bir araya gelen Vali İzzettin Küçük; askeri personelden türbe ve karakolun son durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra eşi Ayşe Küçük’le birlikte türbeyi ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; türbe ziyaretinin ardından ziyaretçi defterini imzaladı.

Ziyaretinin ardından Süleyman Şah Türbesinden ayrılan Vali İzzettin Küçük; yol üstündeki köylerde yaşayan çocuklar için durarak çocuklara hediyeler verdi. Vali İzzettin Küçük’ün gösterdiği hassasiyete duyarsız kalmayan çocuklar da; kendi topladıkları papatyaları Vali Küçük’e hediye ederek misafirlerini uğurladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.