banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Vali Azim Tuna Kızılay Heyetini Kabul Etti

 

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Elçi ve Viranşehir Şube Başkanı Hasan Basri Etli’den oluşan heyeti kabulünde Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye’nin en köklü yardım kuruluşlarından olan Kızılayın yardımlarını dünyanın dört bir yanına ulaştırmasının gurur verici olduğunu belirten Vali Tuna; Türk halkının yardımseverliğinin Kızılay sayesinde dünyanın birçok yerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştığını belirtti.

Ziyaretin sonunda Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan tarafından ziyaret anısına Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Kızılay’ın hediyesi takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.