banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa’nın Ay yıldızlı çocukları…

 

Haliliye Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ve üzerinde birçok dilde ‘Korkma’ yazılı tişörtlerle Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret eden çocuklar; korkmadıklarını, hiçbir zaman da korkmayacaklarını belirttiler.

Ziyaretine gelen çocukların üzerlerinde taşıdıkları tişörtlerle bütün Türkiye’ye mesaj verdiğini belirten Vali Tuna: “Çocuklarımız tişörtleriyle hem bayrağımızı taşıyorlar, hem de üzerindeki değişik dillerde ‘Korkma’ ifadesiyle bütün dünyaya mesaj veriyorlar” dedi. Bizi darbeden koruduğunuz için size teşekkür ederiz diyen çocuklara, Vali Tuna: “Biz sizlere teşekkür ediyoruz. Ülkenin geleceği olarak bunları giyerek milletin evlatları olarak korkmuyoruz, siz de korkmayın. Görevinizi gönül rahatlığıyla yapın diyorsunuz. Bu yüzden asıl biz sizlere teşekkür ederiz” sözleriyle cevap verdi.

Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise: “İstedik ki duygularını muhtelif dillerde ifade etme şansları olsun. Bu çocuklar bir destana şahit oldular. Dünya tarihinde pek ender rastlanan bir olaya tanıklık ettiler. Bunu çocuklarına ve torunlarına da ileride anlatacaklardır. Onun hatırası olarak da böyle mütevazı bir fikir ortaya çıktı” dedi.

Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından çocuklara kitap setinden oluşan hediyeleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.