banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’den Gaziler Günü Mesajı


Türk Milleti’ni tarih boyunca başı dik, alnı açık tutan yegâne gerçeğin, göğsü iman gücüyle dolu olan “ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” diyerek düşman üzerine korkusuzca yürüyen kahraman vatan evlatlarının cesaret ve fedakârlığı olduğunu söyleyen Vali Erin, mesajında şunları ifade etti:
Dünya tarihinin dönüm noktalarını belirleyen zaferlerin sahibi aziz milletimiz, dünya hayatında elde edilebilecek ve ahirette de peygamberlere komşu olacak bir mertebeye ulaşma aşkıyla yanıp tutuşmaktadır. Kutsal değerlerimiz, hür vatanımız ve bağımsızlığımızın sembolü bayrağımız uğruna gösterilen fedakârlığın zirvesi olarak kabul ettiğimiz şehitlik ve gazilik mertebesinin maddi karşılığının, bu dünyadaki kıymetlerle ölçülemediğine inanan milletimizin en şereflileri, bu mertebelere ulaşanlarımızdan başkası değildir.
Şehitlerimiz, bizlerin farkında olmadığı bir hayatı yaşamaya devam ederken, gazilerimiz henüz bizimle olmakla birlikte o yüce makama erişmiş kardeşlerimizdir. Her evinden birer şehit veya gazi çıkmış gazi bir milletin fertleri olarak bugün, her zamankinden daha çok güçlü ve geleceğe güvenle bakmaktayız. 
Bu cennet vatanda hür ve bağımsız şekilde yaşamamızı temin etmek uğrunda tarih boyunca canlarını feda etmekten bir an olsun tereddüt etmeyen ecdadımızı saygıyla yâd ediyorum.
Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bugün aramızda olmayan tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sıhhat ve afiyetler dileyerek, tüm milletimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.