banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Şanlıurfa Valiliğinden gözaltına alınan gazetecilerile ilgili açıklama

Bazı basın yayın organlarında yer alan "Birecik ilçesinde enkazı görüntülemeye çalışan gazeteciler gözaltına alındı" başlıklı haber ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,  sahte basın kartını taşıyarak kurtarma çalışmalarını görüntüleyen M.A (Adıyaman/Gerger-1995)* ve S.Ç (Muş/Korkut-1995) isimli şahısların Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda haklarında Özel Belgede Sahtecilik suçundan adli işlem yapıldığını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Birecik ilçemiz eski hastane caddesi Muhittin Aykılıç Sokak üzerinde bulunan binadaki arama kurtarma ve enkaz çalışmaları ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında 08.02.2023 günü saat: 16:30 sıralarında yukarıda belirtilen adreste gazeteci oldukları iddiasıyla çekim yaptıkları görülen M.A (Adıyaman/Gerger-1995)* ve S.Ç (Muş/Korkut-1995) isimli şahısların üzerinde cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığınca verilen eski sarı basın kartı ile turkuvaz renkli basın kartları ele geçirilmiştir. 

Güvenlik şube müdürlüğüyle kurulan koordinede şahısların üzerinde ele geçirilen basın kartlarının sahte olduğunun belirtilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda adı geçen şüpheliler hakkında Özel Belgede Sahtecilik suçundan adli işlem yapılmıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.