banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

ŞUTSO Şehit Sedat Sağıroğlu için başsağlığı mesajı yayınladı



Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu mesajında şunları kaydetti: “Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terör örgütü üyeleriyle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve götürüldüğü hastanede kurtarılamayarak şehit olan hemşerimiz Uzman Çavuş Sedat Sağır’ın şehadet haberini derin bir teessürle öğrendik. Bu olay tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür. Bölgemizdeki birlik ve beraberliği bozmaya yönelik gerçekleştirilen tüm terör eylemlerini, terörü destekleyenleri şiddetle ve esefle kınıyor, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimizin teröristlere karşı yürüttüğü mücadeleyi destekliyor, bu saldırıyı yapanların en kısa zamanda yakalanıp yargıya teslim edileceğine inanıyoruz.
Bu düşüncelerle gerçekleşen çatışmada şehit olan hemşerimiz Uzman Çavuş Sedat Sağır’a Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Aziz Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.