banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa Ticaret Borsası Seçimleri 7 Nisan'da olacak

​Ticaret Borsası Başkanlığına En Güçlü İsim Mehmet Kaya 

Her dönem olduğu gibi bu dönemde liste hazırlığı yapanlar olsa da bu seçimde de Mehmet Kaya’nın yeniden başkan olacağına kesin gözle bakılıyor.

Başkanlığı süresince başarılı işlere imza atan Mehmet Kaya’ya üyelerin çoğunun da büyük destek verdiği gelen bilgiler arasında.

Yeni bir grubun ortaya çıktığı iddialarına ise bazı üyeler isimlerini açıklamadan şöyle dediler: “Son günlerde bazı dedikodular ortaya atıldı her dönemde atılıyor yeni bir oluşum yapanlar olabilir ama bizler başkan Mehmet Kayanın sonuna kadar arkasındayız.  Kendine kendine bazıları bir şeyler yapmak isteyebilir ama bunlar nafile işlerdir bu dönem de Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya olacaktır” dediler.


2018 Yılı Borsa Organ Seçimlerinin Seçme ve Seçilme Listesi yayımlandı.

25174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununun 84. maddesi gereğince tüm oda ve borsaların 2017 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken organ seçimlerinin 2018 yılının Nisan ayında yapılması kararlaştırılmıştı.

7 Nisan 2018 Olarak Belirlenen Seçime Ait Seçme ve Seçilme listesi ekte belirlenmiştir.

Seçme ve Seçilme Listesi için tıklayınız
İSİM LİSTESİ.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.