banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Şanlıurfa Tarım İl Müdürü Ataması Yapıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlşığı olmak üzere Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar,  Gümrük ve Ticaret ve Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlandı.

Başbakanlık hazine Müsteşarlığına Hazine Köntrolörleri Abdullah Öztürk, Mehmet Yener, Yalçın ay ve Neslihan Yıkılmaz Atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Pertolleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Melikhan Bilgin atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1. derece kadrolu Şanlıurfa il müdürlüğüne şu an vekaleten görevini sürdüren Murat Çakmaklı'nın asalaten atanması resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlanarak yürülüğe girdi.

İŞTE İSİM İSİM BAKANLIKLARA ATANANLAR...

20180329-17.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.