banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Urfa Şehit Ailelerinden FETÖ'nün Darbe Girişimine Sert Tepki

 


Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimine ilişkin, "Ülkemize kastedenlere, ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim" ifadelerini kullandı.


Başkan Mehmet Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin, demokrasinin ve milletin maalesef tarihinde görmediği derecede bir zarar ile karşı karşıya bırakılmak istendiğini bildirdi.

Bundan kurtuluşun yolunun birlik, beraberlik kardeşlik ve demokrasiye sahip çıkmak olduğunu belirten Başkan Yavuz, şunları kaydetti:

Demokrasi için birlik, beraberlik ve kardeşlik için bu ülkenin bugünü ve geleceği  için hükümetimize, demokrasimize ve vatanımıza sahip çıkalım. Ülkemize kastedenlere, ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Tüm kardeşlerim demokrasi için, liderimiz ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında ayakta olalım. Milletimizin gücünü ve inancını hep birlikte gösterelim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.