banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Urfa'da Milli Emlak arsaları talan ediliyor-Siyasetçiden işadamına kadar içinde

Şanlıurfa'da Mill Emlak arsalarını zimmetine geçirip talan eden çeteler oluşmuş. zimmete geçiren çetenin içerisinde Avukatlar, bürokratlar, iş adamları ve siyasetçiler var! kim bu milli emlak arsalarını talan eden siyasetçi? kim bu avukatlar? hangi işadamı bu çetelerin içerisinde? kamuoyu merak ediyor?

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği ve Sivil Toplumu izleme platformu başkanı Faruk Akbaş, Şanlıurfa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte milli emlak üzerinden, ecri misil yoluyla, çok kıymetli araziler, zimmete geçiren çetelerin oluştuğuna dikkat çekerek cumhurbaşkanından, Başbakana ve mahalle muhtarlarına kadar her kesi göreve çağırdı.

HİLE YOLUYLA ŞAHISLARA VERİLEN MİLLİ EMLAK ARSALARI..

Faruk Akbaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"cumhurbaşkanımıza, Başbakanımızdan mahalle muhtarlarımıza kadar her MEMLEKET EVLADINA sesleniyorum. dışarıyı bilmem ama özellikle Büyükşehir olduktan sonra, milli emlak üzerinden, ecri misil yoluyla, çok kıymetli araziler, zimmete geçiriliyor. iddialar çok ciddi boyutta. adamlar taşların Kayaların içine birkaç ağaç ekiyor, sonra da "ben uzun zamandır burayı işletiyorum" diye, raporlar düzenliyor ve kendisini şikayet edip ceza kestiriyor. bu ceza üzerinden dilekçe verip, bu arazinin çok düşük bedellerle kendisine verilmesi girişimlerini başlatıyor. bir çoğu başarılı oluyor. bu, tam bir şebeke işine dönmüş. içinde Avukatlar, bürokratlar, işadamları ve tabiki siyasetçilerin var olduğu, çok ciddi iddialar olarak önümüze gelmekte. talebimiz, son beş yıl içerisinde, bu yolla el değiştirilmiş olan,bu arazilerin ciddi bir komisyon tarafından araştırılmasıdır. milletin malına göz dikenlerin inim inim inlediği günleri görme Dileklerimle.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.