banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Şanlıurfa polisi sürücüleri şaşırttı VİDEO

 

Şanlıurfa Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Şanlıurfa Balıklıgöl kavşağında Polis teşkilatının 168. yıldönümü münasebetiyle sürücüleri denetleyerek idari para cezası yerine çikolata ve kolonya ikram etti.
Çevreden olumlu tepkiler alan trafik polisleri yaptıkları Trafik uygulaması esnasındaŞanlıurfa’nın komik yüzü Ömer Aydoğdu ‘ ya da  çikolata ve kolonya ikram ettiler. Urfalı komik adam olarak bilinen Ömer Aydoğdu hiç çiçek almadığını ilk kez Trafik Polislerinden aldığı çiçek buketini eşine götüreceğini bu saatten itibaren eşine çiçek almaya başlayacağını söylemesi üzerine çevredeki vatandaşların gülmelerine sebep olarak Polis memurlarının Polis gününü kutladı.
Trafik ekiplerinin uygulaması sonunda ilimizi ziyaret eden CHP Millet Vekilleri Trafik polislerinin Polis Teşkilatının 168. yıl dönümünü kutladı.
Kaynak: Urfahaber24.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.