banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa merkezli: 49 gözaltı

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Şanlıurfa genelinde faaliyet gösteren organize suç örgütlerinin tespiti ve örgüt üyelerinin yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Şanlıurfa merkezli olarak İstanbul, Mersin ve Edirne illerinde eşzamanlı operasyonlar yapıldı.

Suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurma, silahlı örgüte üye olma, birden çok kişiyle nitelikli yağma, 6136 SKM, silahlı tehdit, tefecilik, kumar oynanması için yer sağlama, kullanmak için uyuşturucu temin etme, kullanma ve bulundurma ile yasadışı bahis suçlarına karıştıkları tespit edilen suç örgütüne yönelik, 250 personelle yapılan operasyon neticesinde, 61 adreste 49 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.


Yapılan aramalarda;

- 3 adet Kaleşnikof marka silah ile bu silahlara ait 500 adet fişek,

- 10 adet ruhsatlı tabanca,

- 10 adet ruhsatsız tabanca,

- 1 adet kurusıkı tabanca,

- 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek,

- 1725 adet fişek (9*19 ve 7.65)

- 1 adet Crazy Blow marka  MP-5K taklidi yarı otomatik kurusıkı tabanca,

- Kumar oynatılmasında kullanılan çok sayıda materyal ile çok sayıda alacak verecek defteri, not kağıtları ele geçirildi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden 13 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilirken 8 şüpheli ise yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartları uygulanmak üzere serbest bırakıldı.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaEdirneMersin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.