banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İLÇELERİN HEPSİNE EŞİT HİZMET GİDİYOR

Kırsal mahallelileri bir birine bağlayan grup yollarında stabilize ve asfaltlama çalışmaları sürdüren Büyükşehir ekipleri, aynı zamanda ŞUSKİ ile kanalizasyon ve içme suyu hatlarını döşeyerek, sorunları aşmaya devam ediyor.

Ceylanpınar ilçe merkezinde yürüttüğü beton parke ve park çalışmalarından dolayı ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi'ne Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallesi’nde tamamlanan beton parke çalışmasından dolayı ilçe sakinleri teşekkür etti.

CEYLANPINAR'IN KADERİNİ DEĞİŞTİREN PROJE

İlçe merkezi girişine yapılan ve inşaatı devam edilen parktan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Ceylanpınarlılar, "Büyükşehir Belediyesi bölgenin kaderini değiştiren bir çalışma gerçekleştiriyor. Alt ve üst yapı çalışmalarıyla sosyal yaşantımız kolaylaştırıldı. İlçemize verilen önemden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ve ekiplere teşekkür ediyoruz"

VİRANŞEHİR BÜYÜKŞEHİRKE ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir ilçe merkezindeki sıcak asfalt, beton parke çalışmalarını sürdürerek yapmış olduğu yeni bulvarlarla ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi.

İlçenin gelişmesiyle birlikte yeni yerleşim alanları olan Viranşehir Yenişehir Mahallesi ve Özal Mahallesi’nde yeni bulvarlar açan Büyükşehir ekipleri, ilçe kırsalında beton yol çalışmalarını da sürdürüyor.

Viranşehir'de şuana kadar 151 kilometre stabilize yol, 147 kilometre sathi asfalt, 117 bin metrekare sıcak asfalt, 160 bin metrekare beton parke, 30 Bin metrekare beton yol ve 715 km de yol bakım ve onarım çalışmasına imza atan Büyükşehir Belediyesi, 39 adet Taziye Evi ve Camiye inşaat malzemesi yardımında bulundu.

Viranşehir'de birçok cadde ve sokakta beton parke çalışmasının yanı sıra ilçenin en işlek caddelerinde sıcak asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi’ne Viranşehirliler teşekkür etti.
İlçe Buğday Pazarı, Otobüs Terminali, Gazi, Hanok, Oğlakçı, Yenişehir 20 ve 21. Cadde ve daha birçok caddede sıcak asfalt dökerek ilçeyi asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsalında çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.