banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Oyun parkı çocuklar içinde kayboldu VİDEO

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hayati Harrani mahallesinde tamamlanan parka çocuk oyun grubu kurulur kurulmaz çocukların akınına uğradı.

Bilindiği gibi Şanlıurfa'da 2015 yılında 61,434 çocuğun doğdu. Doğum oarnının en yüksek olduğu ilçe ise 13,465 doğumla Eyyübiye İlçesi  birinci oldu. 

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Ekinci, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hizmet etmeyi kendimize borç bildik. Bundan dolayı da seçim döneminde her mahallemize bir adet çocuk oyun parkı yapacağımıza dair söz verdik. İlk parklarımızın yapımına da Direkli, Akabe, Akşemsettin, Toki Batikent, Topdağı, Hayati Harrani mahallelerimizden başladık. Bunların devamı gelecek.” Dedi.

 

Oyun Parklarında oynayan çocuklar da sevinçlerini şöyle dile getirdiler: ” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz. Bizlere böyle güzel oyun parkları yaptığı için mutluyuz. Bizler burada oyun oynuyoruz. Daha çok park olsun, daha çok oyun parkları olsun.”

Hayati Harrani Mahallesindeki parkın içerisinde 2 adet oyun grubu, salıncak, tahterevalli, tırmanma oyun grupları gibi birçok donanıma sahip oyun grupları mevcut olup vatandaşların hizmetine sunulmayı bekliyor. Yine park içinde oturma bankı, çatılı oturma bankı, çöp kutuları gibi modern kent donatıları ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.