banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Mardin yolunda otomobil takla attı: 1 ölü 3 yaralı



Şanlıurfa Mardin Yolu Şefkat Petrolü yakınlarında kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada Ahmet Atlı isimli vatandaş hayatını kaybederken araçta bulunan 3 kişi ise yaralandı.
Kaza. 16.00 sıralarında Mardin Yolu 25’inci kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sürücüsü öğrenilemeyen 63 KA 464 plakalı otomobil, sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atı. Aracın takla atması ile otomobilde bulunan Ahmet Atlı olay yerinde hayatını kaybetti. ismi öğrenilmeyen 3 kişi ise yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekibi yarlıları ambulans Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırdı. Kazayla ilgili olayla ilgili soruşturma başlattı.


(urfahaber63)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.