banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Siverek Altyapısına Köklü Çözüm

        

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek'te devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Beraberinde Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile şantiyeye dönüşen ilçede temaslarda bulunan Başkan Çiftçi, vatandaşların rahatsızlık yaşamaması için ekiplerin çalışmalarını yoğunlaştırmasını istedi.

Alt yapıda uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler kullanıldığına dikkat çeken Başkan Çiftçi, "Siverek halkımız hizmetin en iyisine layık. Biz de bu hizmeti Siverekli vatandaşlarımıza sunmak için yoğun çaba içerisindeyiz" dedi.

İlçedeki Adnan Menderes Bulvarı, Ofis Mahallesi ve Alay Caddesinde alt yapı ve içme suyu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çiftçi, ardından Siverek Belediyesi'ne geçti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SİVEREK, HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK"

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, ilçenin 47 farklı bölgesinde yağmur suyu drenajı, içme suyu şebekesi ve atık su şebekelerinin değiştirildiğini söyledi.
Başkan Çiftçi, "Şuan Siverek ilçemizin 47 noktasında 47 ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları daha kısa sürede tamamlamak için bu ekip sayısını daha da artırmanın yollarını arıyoruz. Tabi ki ilçenin tamamında çalışma var. Biz ilçenin 100 yıllık altyapı sorununu çözüme kavuştururken, devam eden çalışmaların verdiği görüntü ve gürültü kirliliği yönünden vatandaşlarımızın daha da duyarlı olmasını istiyoruz. Dolayısıyla muhakkak eleştiride alacağımızı biliyoruz. Çünkü işyerlerinin, evlerin, cadde ve sokakların önünü kazıyoruz. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerekse Siverek belediyemiz üst yapı noktasında; kaldırım olsun, asfalt olsun ihalelerimizi yapmış durumda. Alt yapıyı hızlandırarak bir an önce asfaltlayıp gerçekten alt yapısı yenilenmiş 100 yıllık bir şekilde tekniğe uygun, bilimsel bir şekilde günümüzün malzemeleriyle güçlendirilmiş olan alt yapısıyla üst yapısıyla huzur kentini oluşturacağız" diye konuştu.


YILMAZ, "BÜYÜKŞEHİR, HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR "

Büyükşehir Belediyesi sayesinde Siverek'te büyük projelerin hayata geçirildiğini belirten Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımızla sahada bazı tespitlerde bulunduk. Siverek halkıyla bir araya geldik ve esnafımızın sıkıntılarını dinledik. Siverek’imizde şuanda her taraf şantiyeye dönüş durumda. Büyükşehir Belediyemiz ve Siverek belediyemiz sahadalar. Hedef Siverek’in alt yapısına köklü çözümler üretmektir. Bu anlamda da Siverek halkından biraz daha sabır ve sebat bekliyoruz. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve takım çalışma arkadaşlarına Siverek’e yaptıkları hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Çiftçi daha sonra Siverek - Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. İlçeden ayrılmadan önce çarşı esnaflarını ziyaret ederek 'hayırlı işler' dileğinde bulunan Başkan Çiftçi, Siverek'in şehircilik açısından çok daha güzel günler yaşayacağını söyledi. Başkan Çiftçi, temaslarının ardından Hilvan'a geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.