banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

SİVEREKLİLER ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

İlçe merkezinde ve kırsal bölgelerinde hummalı bir çalışma sergileyerek Siverek'in yıllardır beklediği hizmetleri bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde eşit bir şekilde hizmet götürüyor.

İlçenin birçok caddesinde Prestij Cadde uygulaması başlatarak ilk olarak alt yapı sorununa kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi ardından caddelerde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Sürdürülen çalışmalar kapsamında çevre düzenlemesi, kaldırım çalışmalarına da başlayan ekipler ilçenin modern bir kimliğe bürünmesini sağlıyor.

GÜZEL, "TÜM İLÇELERDE BÜYÜK BİR GELİŞİM OLDU"

İlçe merkezinde başlatılan alt yapı, üst yapı ve prestij cadde uygulaması ile ilçenin modern bir kimliğe büründüğünü belirten bölge esnafı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

İlçeye sık aralıklara seyahat ettiğini dile getiren Ali İhsan Güzel, "İşim gereği Siverek'e sık sık geliyorum. Gerek alt ve üst yapıyla ilgili büyük bir değişim görüyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin gelmesi ile birlikte ilçelerde baya bir gelişme olduğunu görüyorum. Öncelleri bu yolların hepsi bozuk ve taşlık yollardı ve bu araçlarımıza da büyük bir zarar veriyordu. Şuanda çok güzel yollarımız ve imkânlarımız oldu, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaSiverekliler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.