banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Asger Sorensen Angelo Preciado Darıca Gençlerbirliği

Şanlıurfa Jandarma 79 kişiyi gözaltına aldı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde terör olaylarını önlemek, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla yaptığı yol kontrolleri neticesinde terör suçlarından aranan (8) şahıs, adli suçlardan aranan (71) şahıs olmak üzere toplam (79) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde terör olaylarını önlemek, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla, 01- 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılan yol kontrol ve aramaları neticesinde; terör suçlarından aranan (8) şahıs, adli suçlardan aranan (71) şahıs olmak üzere toplam (79) şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edilmiştir. Ayrıca; icra edilen aramaların neticesinde;

- (1) adet 7.7 mm çapında Piyade tüfeği ve (116) adet fişek,
- (7) adet çeşitli çap ve markada tabanca ve tabancalara ait şarjör içerisinde (19) adet fişek,
- (21.155 gr.) kubar esrar maddesi,
- (1.250 kg.) kaçak ham petrol,
- (14) adet kayıp, çalıntı ve çeşitli suçlardan aranan araç,
- (52.149 paket) menşei belirsiz (156.447 TL.) değerinde kaçak sigara, ele geçirilmiş ve olay yerinde el konulmuştur. Yakalanan şahıslar hakkında ve ele geçirilen malzemeler, gerekli yasal işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edilmiştir.


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının bir gereği olarak Şanlıurfa ilinde huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.