banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Urfa Jandarması İhbar Üzerine yakaladı!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı personeli gelen bir ihbar üzerine Akçakale ilçesine düzenlediği operasyonla silah kaçakçılığı yapan 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahırlarda 1 çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Yapılan istihbari çalışma neticesinde; Akçakale ilçesinde ikamet eden (3) şahsın silah kaçakçılığı yaptıkları, ev ve eklentilerinde ruhsatsız silah bulundurdukları bilgisi elde edilmesi üzerine, 24 Ağustos 2016 tarihinde, şahıslara ait tarlada yapılan aramada toprağa gömülü vaziyette (4) adet çeşitli çap ve markada tabanca ele geçirilmiştir.

2. Olayda adı geçen şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış ve arama sırasında yakalanan bir şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı cezaevine konmuştur.


Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.