banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Sosyal Bilimler Myo Turnuva Şampiyonu; Radyo-Televizyon Programcılığı

 Şanlıurfa Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda beşincisi düzenlenen futbol turnuvası sonucunda Radyo Televizyon Programcılığı şampiyon oldu.
14 bölümün katıldığı Turnuva ’da final maçı oynandı. Finale kalan Radyo Televizyon Programcılığı ve Pazarlama Bölümünün final karşılaşmasında gülen taraf, Radyo Televizyon Programcılığı oldu.
Turnuva ’da birinciliği Radyo Televizyon Programlığı, ikinciliği Pazarlama Bölümü, üçüncülüğü ise Turizm Otelcilik Bölümü aldı. Müsabakaların akabinde tüm katılan öğrencilere madalyaları ve dereceye giren takımlara kupaları verildi. Madalya töreninin ardından turnuva düzenleme kuruluna da plaket takdim edildi.
Eyyübiye kampüsündeki final maçı ve kupa törenine katılan Rektör Vekili Şerafettin Çelik, birinci olan Radyo Televizyon Programcılığı oyuncularına kupayı takdim etti.
Birinci olan takımı tebrik eden Prof. Dr. Çelik; “Burada gençler arasında çok güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Centilmence geçen maçlardan sonra birinciliği hak eden Radyo Televizyon Programcılığı takımı ile birlikte bu turnuvada yer alan tüm takımları tebrik ediyorum. Sonuçta futbolda kazanmak kadar kaybetmekte mümkündür. Önemli olan centilmence oynamaktır. Futbolun ve sporun kaynaştırıcı özelliklerinden faydalanmaktır” diye konuştu.
5.Geleneksel Futbol Turnuvası, 2015-2016 akademik yılında gerçekleştirdiğimiz en önemli etkinliklerimizden biri olduğunu dile getiren Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necmettin Elmastaş; “Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda normal eğitim-öğretim programı yanında konferans, panel, bilimsel gezi, spor turnuvaları gibi farklı etkinlikler de düzenliyoruz. Bu etkinliklerle üniversite ortamını daha cazip hale getirmeyi hedefliyoruz. 11 Nisan 2016 tarihinde başlayan ve bugün (27 Nisan) final maçıyla sona eren 5.Geleneksel Futbol Turnuvası, 2015-2016 akademik yılında gerçekleştirdiğimiz en önemli etkinliklerimizden biridir. Turnuva, okulumuzdaki tüm programlardan oluşan 14 takım ile gerçekleştirildi. Turnuvamız Radyo ve Televizyon Programcılığı ile Pazarlama programları arasında yapılan final maçı ile sona erdi. Turnuvamızın şampiyonu olan Radyo ve Televizyon Programcılığı takımını tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve takımlarını centilmence destekleyen öğrencilerimizi de tebrik ediyorum. Başta Okt.Mehmet Tüysüz olmak üzere turnuva maçlarının sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlayan, hakemlik yapan, takımlarını maçlara hazırlayan ve destekleyen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Düzenlenen kupa töreni, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı üniversite Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Fethi Şanda, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Necmettin Elmastaş ve bölüm hocalarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.