banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Süleymaniye'de yollar yapılıyor

 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yeni yol açma, stabilize ve parke yapım çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda hem ilçedeki yol ağını genişletiyor hem de alternatif yollar oluşturarak ilçe halkının hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Süleymaniye Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı 9404, 9405 ve 1747 sokaklarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ayrıca İmam Bakır Mahallesi 712 Sokak’ta da yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken, her iki mahallede de bu çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Mahalle sakinleri ise hizmetten memnun olduklarını ve bu nedenle Haliliye Belediyesi’ne, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.