banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

CADDE VE SOKAKLAR KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANIYOR



“Ter temiz bir Haliliye için hep yenisi en iyisi” anlayışıyla yola çıkan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.  Kurulduğu ilk günden itibaren ilkleri gerçekleştiren Haliliye Beledisi, Temizlik araçlarında da ilklere imza attı.  Araç filosunu yeni baştan değiştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü Şanlıurfa’da ilk kez kullanılan tam donanımlı temizlik araçlarını hizmete sundu.
Araç filosunun genişletilmesinin ardından daha önce 3 ekip sayısı 6’ya çıkarıldı. Merkez mahallelerde 6 ekip köpükle cadde, sokak ve kaldırımları yıkıyor. Sabahın erken saatlerinde 6 ekip kaldırım ve caddeleri yıkama araçlarıyla köpükleyerek yıkama çalışması yapıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra mevsim şartlarına ve ihtiyaca göre ayrı temizlik çalışması yürütüyor.  Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik köpüklü yıkama çalışmalarının mevsim şartlarının uygun olduğu süre zarfında yürütülmeye devam edileceğini belirtti.
“Tertemiz bir Haliliye için hep iyisi hep yenisi” sloganıyla ilçe genelinde yoğun temizlik çalışması yapan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, gelen talepleri de 4442263 numaralı Beyaz Masa aracılığıyla cevaplandırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.