banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Haliliye İkiağız Köyünde Otomobil Kanala Uçtu

Edinilen bilgilere göre bugün öğle saatlerinde içerisinde Abdülaziz Zeynep ve Sara Bakış olduğu bir otomobil Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı İkiağız köyünden geçen sulama kanalına uçtu.

otomobilde bulunan 3 kardeşin boğulma tehlikesi devam ederken olay yerin çok sayıda kurtama ekibi ve itfaiye araçları sevk edildi.

Suya düşen otomobilde bulunan 3 kardeşin Şanlıurfalı İş adamı, MHP 27.dönem milletvekili adayı Halil Bakış' ın yeğenleri olduğu öğrenildi.  kaza sonrasında gözden kaybolan 3 kardeşi için olay yerine giden il Jandarma ekipleri Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polislerden yardım istedi. 

İddiaya göre Abdulaziz Bakış’ın (23) kullandığı otomobil, halatla kıyıya bağlanarak vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.  araçtaki Abdulaziz Bakış, Zeynep Bakış (10) ve Sara Bakış’ın  (8) cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yaşamını yitiren Abdülaziz ( 22) askerliğini bitirdiği ve uzmanlık sınavını kazandığı öğrenildi.

Gençlerin ölüm haberi üzerine yakınları sinir krizleri geçirirken Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Bakış kardeşlerin cesedleri otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.