banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Hani Peygamberler şehriydi? Camide uyuşturucu partisi iddiası!

Şanlıurfa'da son zamanlarda büyük artış gösteren ve yeterli önlem alınmadığı uyuşturucu kullanıcıları gemiyi azıya aldılar. Okul önleri ve bütün vatandaşların ortak kullanım alanı olan parklarda istediği gibi at koşturan uyuşturucu çeteleri gemiyi azıya alarak camilere kadar girdiler...

Kent genelinde çoğu Camiler de uyuşturucu satışı yapıldığı ve uyuşturucu kullanıldığı söylentileri dilden dile yayılmaya devam ediyor.

Urfanatik gazetesi haberine göre Can güvenliği nedeniyle İsmini açıklanmayan Cami İmamları anlattıklarıyla şok etti.

CAMİ BAHÇESİNDE UYUŞTURUCU SATIŞI

Şanlıurfa genelinde çoğu Cami’de uyuşturucu satışı ve kullanımı devam ediliyor. Kent genelinde özellikle kenar mahalle Camileri bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyor. Cami bahçesinde satılan uyuşturucu maddeler Cami tuvaletlerin de kullanılıyor.

CAMİ TUVALATİNDE BEYİN KANAMASI

İddiaya göre çoğu Camilerin tuvaletlerinde uyuşturucu kullanımları devam ediyor. Bir Cami de uyuşturucu kullanan bağımlı fazla kullanım nedeniyle beyin kanaması geçirdiği öne sürülüyor.

CAMİ İMAMINI TAŞLADILAR

Kenttin kenar mahallesinde bulunan bir Caminin İmamı, Camisinde uyuşturucu satanları görünce uyarıda bulundu. Cami İmamına karşı çıkan satıcılar ve kullanıcılar, İmamı taşladı. Cami İmamları evleri Cami yakınlarında olması nedeniyle korkudan namaz sonrası Camilerini kapattıkları iddia edildi.

YETKİLİLER SESSİZ

Öte yandan can güvenliğinin olmadığını belirten Cami İmamları yaşanan olayları yetkililere bildirdiklerini fakat kimseden ses çıkmadığını ifade ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.