banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

KARAKÖPRÜ BÜYÜKŞEHİR İLE DEĞİŞİMİ YAŞIYOR-görüntülü

 

Karaköprü'de yeni yaşam alanlarının oluşmasıyla birlikte ilçe genelinde alt yapı, üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını ilçe genelinde hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini kazanıyor.

İlçenin yol standartlarını yükseltmek ve kaliteli yollar inşa etmek için ilçe genelinde aynı anda 6 adet bulvarın yapımını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği koordinasyon ve plan doğrultusunda 3 adet köprülü kavşağın fizibilite çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 403 bin metrekare sıcak asfalt serimi ile 68 bin metrekare kilitli parke döşedi.

KARAKÖPRÜ'YE 88 BİN METRE İÇME SUYU HATTI

İlçeye kalıcı hizmetler üretmek için uzun ömürlü altyapı çalışmalarını da sürdüren Büyükşehir Belediyesi Karaköprü'de yeni yaşam alanlarının oluşması ve mevcut alt yapının eski olması dolayısıyla ilçe'de belirlediği 2016 planlaması doğrultusunda 22 bin metre Kanalizasyon, 88 bin metre içme suyu 8 bin metre yağmur suyu hattı çekti.

İlçeyi modern kılabilmek ve büyük projeleri bir bir sunabilmek adına ilçede raylı sistem getirmeyi planlayan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yerini belirlediği Fuar merkezi ve bir çok çok amaçlı tesisi ilçeye kazandıracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.