banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Uğurlu Mahallesi Yine Karıştı

Urfa Eyyübiye İlçesi  Uğurlu Mahellesinde Alpak ve Direk  aileleri arasındaki gerginlik sürüyor. 1 Ay önce çıkan kavgada Mehmet ALPAK’ın hayatını kaybetmesi ve  her iki aileden 11 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırılmasından sonra Alpak ailesi mensupları Direk ailesine ait 3 evi yakmış mahallede Jandarma geniş güvenlik önlemleri almasına rağmen gerginlik devam etmiş,kadınlarda evleri yakma girişiminde bulunmuştu.Bugüne Kadar yaklaşık 20 ev yakıldı.
 

Gerginlik bugünde mahallede sürdü, Direk ailesinin boşalttığı evlere saldırıldı, evler ateşe verildi, evlerin duvarları yıkıldı eşyalar yağmalandı.Jandarma olayı gerçekleştirenleri bulmak için soruşturma başlatırken mahalleden gelen görüntüler ürkütücü.

Kaynak: urfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.