banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Son dakika! Şanlıurfa Valiliği'de iptal etti

Şanlıurfa Eyyübiye ilçe Belediyesinden sonra bir iptal haberi de Şanlıurfa Valiliğinden geldi. Şanlıurfa Valiliği bugün Hakkari’nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi’ne meydana gelen hain saldırı neticesindeki şehit olan 8 askerimize için Urfa tanıtım günleri dolayısıyla düzenlenecek olan Geleneksel Urfa Müziği konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi: 

GELENEKSEL URFA MÜZİĞİ KONSERİ İPTALİ

Şanlıurfa Kültür Eğitim ve Araştırma Vakfımız ve İstanbul şubesince Şanlıurfa’nın tanıtımına yönelik olarak 14 Mayıs 2016 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsünde düzenlenecek olan Geleneksel Urfa Müziği konseri, 13.05.2016 tarihinde Hakkari’nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi’ne meydana gelen hain saldırı neticesindeki şehitlerimizden dolayı düzenlenecek olan program Vakfımız Başkanı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından iptal edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.