banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'da Son günlerde artış oldu!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Asayiş Şube Müdürlüğü çalışma alanına giren faaliyetlerin deşifre edilmesi ve suçun ortaya çıkarılarak suça iştirak edenler ve suç delillerinin adli makamlara sevkinin sağlanabilmesi, suç meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda;
Ülkemiz genelinde son zamanlarda yöntem değiştirerek kendilerini vali, kaymakam, belediye başkanı olarak tanıtıp devlet kurumlarının adını kullanıp telefon ile arayarak Suriyeli aileleri yardım toplama talebi adı altında halkımızdan para, altın vb. değerli eşyalar talep ederek halkımızın maddi ve manevi olarak zor durumda bırakılması ile meydana gelen İletişim Yoluyla Dolandırıcılık olaylarında son zamanlarda artış olduğu, vatandaşları zarara uğrattıkları görülmüş, konu ile ilgili olarak telefon ile arayarak kendilerini vali, kaymakam, belediye başkanı olarak tanıtıp para, altın isteyen şahıslara itibar etmemeleri ve herhangi bir şekilde kimseye para vb. maddi değerli eşyalar vermemeleri için gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.