banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Şanlıurfa Elektrik Sorunu Ankara'da Yine Gündemde!

Yıllardır elektrik sorunuyla boğuşan Şanlıurfa'da her seferinde oluşan çözüm umutları hep yarım kaldı. bir türlü kalıcı çözüme kavuşmayan bu sorun için AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynelabidin Beyazgül ve AK Parti Milletvekilleri Gülendal Açanal, Halil Özşavlı ve Ahmet Akay Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ziyaret ederek sorunun kalıcı bir şekilde çözümünü istediler.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den Şanlıurfa’nın Enerji sorunlarını çözmelerini istediler. Ziyarette ayrıca ilçelere yönelik doğalgaz projelerinin yapılması konuşuldu.

DAHA ÖNCE 3 BAKAN URFA'YA GELDİLER YİNE ÇÖZÜLMEDİ

Şanlıurfa Elektrik sorunu için çeşitli kez yapılan toplantı ve görüşmelerden şimdiye kadar kalıcı bir çözüm üretilmedi. Bu toplantıların en önemlisi dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK'ın katılımıyla Şanlıurfa'da yapılan toplantı oldu. O zaman Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık  Bakanı olan Faruk ÇELİK'in organizesiyle; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU, Şanlıurfa Milletvekilleri Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA, Mehmet AKYÜREK, Mehmet Ali CEVHERİ, Mahmut KAÇAR, Halil ÖZCAN, Şanlıurfa Valisi İzzettin KÜÇÜK ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ'nin yanısıra  Şanlıurfa'dan çok sayıda STK Başkanı, partili ve çiftçiler katıldığı toplantı organize edildi. Nisan 2016 yılında çok kapsamlı katılımcıyla yapılan ve çözüm için büyük umut bağlanan bu toplantı sonrasında da gözle görülür bir iyileşme sağlanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.