banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ŞANLIURFA EĞİTİMİ NEDEN SON SIRALARDA?

Bu konuda önceki gün Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Başkan yardımcısı Abdurrahman Göncü İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ettiler.

Burada Şanlıurfa’nın eğitim alanındaki eksikliklerini, sorunlarını aktaran Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun şu açıklamayı yaptı “Sayın Müdürümüze hoş geldiniz diyoruz. İnşallah ilimiz için hayırlı işlere imza atarlar. Ayrıca Şanlıurfa’mıza Bakanlığın olumlu bakışlarına rağmen, yeni yeni öğretmenler atanmasına, yeni yeni okullar açılmasına rağmen yapılan sınavlarda nedense Şanlıurfa sürekli son sıralarda yer almaktadır. Sizden ricamız eksiklikleri tespit ederek bu konuya acil bir çözüm bularak YGS gibi sınavlarda Şanlıurfa’yı Türkiye sıralamasında yukarı seviyelere çekmenizdir. Biz de her okulda nasıl ki bir müdürü varsa o okulda bir tane de kantin ve kantinci var kantinciler de bizim üyemizdir. Ayni Milli eğitim müdürlüğü ile bir aile gibiyiz. Başarılı olmanız için sürekli yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Ben de Şanlıurfa’ya geldiğim günden beri Şanlıurfa’nın eğitim alanındaki fotoğrafını çekiyorum. Bu sorunların çözümü için çalışacağım. Ziyaretlerinden dolayı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve başkan yardımcısı Abdurrahman Göncüye teşekkür ederim” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.