banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfa dereleri temizleniyor

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturmak Çalışmalarını büyük bir titizlik ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi kent merkezinden geçen Akpıyar, Çavşak ve Karakoyun derlerinde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Görüntü ve çevre kirliliğine mahal vermek için belirli aralıklarla derelerde çalışmalar yapılırken insan sağlığına zarar verecek olan tüm etkenler ortadan kaldırılıyor.

Sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi alan Başkan Beyazgül, vatandaşların dereleri kirletmemeleri noktasında duyarlı olmasını istedi.

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Büyükşehir Belediyem personellerimizce Karakoyun Deremizin temizleme çalışmaları devam etmektedir. Bu gün bu çalışmaları yerinde denetledik. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz, derelerimizin temizleme çalışmaları zor ve buraların haşerat üretimi noktasında çok fazla.  Vatandaşlarımızın derelerimizi kirletmemesini rica ediyoruz. Periyodik olarak çalışmalarımız ediyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.