banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Şanlıurfa'da yoğun kar yağışı! yollar trafiğe kapatıldı

Şanlıurfa'da başlayan yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle Şanlıurfa Adıyaman yolu trafiğe kapatılırken Şanlıurfa Gaziantep istikametine giden araçlarda kar için alınması gereken önlemleri almayan araçlara seyahat izni verilmeyeceği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak son dakika açıklaması yapan Şanlıurfa valiliği şunları belirtti:

İlimiz ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, İçişleri Bakanlığı’nın 2021/5 sayılı genelgesi ve Karayolları Trafik Kanunu ile valilik kararı çerçevesinde 23.01.2022 günü saat 09.30’dan itibaren;
Şanlıurfa şehirlerarası otobüs terminalinden Gaziantep ve Adıyaman istikametine seyredecek tüm otobüs seferleri durdurulmuştur.
İlimizden Gaziantep istikametine Şanlıurfa-Adana otoyolu ve D-400 karayolu üzerinde seyir halinde olan ticari araçların tamamı ile hususi araçlardan zincir, takoz, kış lastiği olmayanların seyirlerine izin verilmeyecektir. Belirtilen güzergahta seyir halinde olup, zincir, takoz ve kış lastiği olmayan araçlar daha önce belirlenen bekleme noktalarına alınarak güvenli seyir imkanı oluşana kadar bekletilecektir.
Olumsuz hava koşullarının sona ermesi ve şehirlerarası güzergahta güvenli seyir imkanı oluşmasıyla, kısıtlamalar kaldırılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.