banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa'da yayalar için eylem yapılacak

İçişleri Bakanlığınca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesiyle “Devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek” amacıyla Şubat ayında Türkiye genelinde düzenlenen eylemin devamı niteliğindeki “Yaya Geçidi Nöbeti” eylemi 2 Ekim Çarşamba günü yine Türkiye genelinde yapılacak. 
Tüm yurtta eş zamanlı başlayacak olan eylem Şanlıurfa’da da saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak. Yaya güvenliğini sağlamak üzere “Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek” amacıyla başta okullar olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde   “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla yapılacak olan eylemler Şanlıurfa merkezi ile birlikte tüm ilçelerde de yapılacak. 
Toplam 129 yaya geçidinde düzenlenecek olan farkındalık etkinliği Vali Abdullah Erin’le birlikte ilçelerde de kaymakamların katılımıyla gerçekleştirilecek.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.