banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfa'da Vaka Sayıları Nedir? Bakan Koca Açıkladı

Son bir ayda Şanlıurfa'da virüse yakalananları sayısı Bakan Koca'nın açıklamasına göre 750 olduğu belirtildi.

Dün toplanan Koronavirüs pandemi bilim kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında Türkiye geneli koronavirüs vaka sayılarını bir bir açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Şanlıurfa ile ilgili olarak ta vaka sayıları ile ilgili verileri paylaştı. 

ŞANLIURFA GÜNLÜK VAKA SAYISI

Bakan Koca açıklamasında Son bir ayda Şanlıurfa'da, günlük ortalama vaka sayısı 25 vaka tespit edildiğini açıklarken, bu veriler ışığından son bir ayda 750 kişinin virüse yakalandığı sayısı çıkıyor. 

 Son bir haftada Şanlıurfa'da vaka sayısındaki artışa dikkat çeken Bakan Fahrettin Koca, son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 42, son 3 günde ortalama vaka sayısı 43.  olduğunbu belirterek, durumun Daha kontrollü olduğunu söyleyebiliriz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.